Tuinontwerp laten maken

Het tuinontwerp is de eerste stap naar uw nieuwe tuin. Het is de basis van uw droomtuin. En die moet zorgvuldig en vakkundig worden gemaakt door een specialist. Alleen dan zorgt u ervoor dat u het meeste haalt uit uw tuin. U wilt toch ook jarenlang zorgeloos kunnen genieten van uw tuin? Neem daarom snel contact op met Baron du Jardin en vraag naar de mogelijkheden!

Een goed tuinontwerp gaat uiteraard vooraf aan een kennismakingsgesprek. Hierin komen uw wensen volop aan bod. Na dit eerste gesprek wordt de tuinsituatie nauwkeurig bekeken en wordt de tuin ingemeten. De plannen worden gemaakt. Baron du Jardin geeft u hierbij praktische tips en professioneel advies op maat, maar staat ook open om huidige beplanting mee te nemen in een nieuw ontwerp.

Als alle tuinwensen zijn opgesteld en gedeeld zijn met Baron du Jardin kan er vervolgens een schets gemaakt en gepresenteerd worden. Na het geheel nog eens besproken te hebben, kan er een definitief ontwerp gemaakt worden en wordt de eerste stap naar uw droomtuin gerealiseerd.

Een tuinontwerp op maat

Natuurlijk is een tuinontwerp een precisieklus. Het is maatwerk, en dat moet heel nauwkeurig worden uitgevoerd. In samenwerking met een ervaren tuinontwerper en getalenteerde tuinontwerpster, streeft Baron du Jardin er altijd naar om een tuin te ontwerpen die perfect bij uw woning aansluit en waarbij optimaal rekening wordt gehouden met uw wensen en omgeving. Het moet één fraai geheel worden. En de jarenlange ervaring, plus de overgenomen kennis van zijn vader (tuinontwerper) maken Baron du Jardin hier voor een vakkundige oplossing. U wilt toch ook een tuin die perfect aansluit bij uw wensen, woning en omgeving?