GEEN GROENE VINGERS, NIET DE EXPERTISE, DE JUISTE MATERIALEN ONTBREKEN OF SIMPELWEG GEWOON TE WEINIG TIJD.

Tuinonderhoud is ontzettend belangrijk. Is dat een dooddoener? Ja, maar om volop van de tuin te kunnen genieten is het fijn als de tuin in een goede conditie verkeert en dit vraagt toch echt de nodige specialisme.

Na een winter heeft de tuin wat extra aandacht nodig om weer optimaal in vorm te komen. Deze aandacht bestaat onder andere uit het verticuteren en bemesten van het gazon en onderhoud van de borders, reinigen van terrassen en snoeien van hagen en vaste planten. Een voorjaarsbeurt is belangrijk voor een goede frisse start van het groeiseizoen.

Het winterklaar maken van de tuin klinkt simpeler dan het wellicht is, waar heeft de tuin behoefte aan om de winter goed te doorstaan, welke bomen en planten hebben nog een snoeibeurt nodig? Een kleine renovatie van de tuin is nu het juiste moment; de beplanting groeit maar door, nu is vaak hét moment voor een rigoureuze snoeibeurt en nog eens te kijken naar het verlichtingsplan maar vergeet ook de beregening van de tuin niet. Redenen te over om de tuin jaarlijks een winterbeurt te geven.

Periodiek tuinonderhoud

Het is fijn om de garantie te hebben dat de tuin het hele jaar door netjes en verzorgd oogt en dat alles in optimale conditie verkeert. Wij verzorgen voor vele klanten het duurzame tuinonderhoud op jaarbasis, ook afspraken per tertaal, kwartaal of op regie zijn zeer gangbaar met een voorjaars- en najaarsbeurt. Specialisten van Baron du Jardin komen graag langs om uw tuin te bekijken en vrijblijvend te adviseren over wat nodig is om uw tuin het gehele jaar er verzorgd uit te laten zien. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“Het onderhouden van uw tuin houdt niet alleen de waarde van de tuin in stand, het zorgt ook dat de woning perfect blijft aansluiten bij de tuin”