Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is ontzettend belangrijk. Om volop van uw tuin te kunnen genieten moet uw tuin in een goede conditie verkeren. En dit vraagt de nodige aandacht en specialisme. Baron du Jardin beschikt over de nodige vakkennis en levert hoogwaardig tuinonderhoud. Tevens wordt er gewerkt met professionele machines en wordt ernaar gestreefd om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Specialisten van Baron du Jardin komen graag langs om uw tuin te bekijken en u te adviseren over wat nodig is om uw tuin het gehele jaar er verzorgd uit te laten zien.

Het onderhouden van uw tuin houdt niet alleen de waarde van uw tuin in stand. Het zorgt ook dat de woning perfect blijft aansluiten bij uw tuin, wat vervolgens ook positieve gevolgen heeft.

Periodiek tuinonderhoud

Natuurlijk staat Baron du Jardin ook open voor afspraken op jaarbasis. Wilt u de garantie in huis halen dat uw tuin het hele jaar door netjes en verzorgd oogt, en dat alles in optimale conditie verkeert? Baron du Jardin staat open voor maandelijks onderhoud, eenmaal in het kwartaal, of andere wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinonderhoud: Carpinus betulus (hoogstam) snoeien door Baron du Jardin.
Een Carpinus betulus snoeien (hoogstam) in een mooie, strakke vorm.