Tuinaanleg bij Baron du Jardin

Tuinaanleg is een van de specialismen van Baron du Jardin. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen en eindelijk van uw droomtuin genieten? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of een nieuw aan te leggen deel: u bent hier aan het juiste adres. Baron du Jardin vervult uw wensen en geeft professioneel advies.

De eerste stap naar een nieuwe tuin is het tuinontwerp. Bent u tevreden over het nieuwe tuinontwerp? Heeft u duidelijk doorgegeven wat uw nieuwe wensen zijn en hoe uw tuin er moet komen te zien? Dan is het tijd voor het aanleggen van de tuin. Natuurlijk kunt u proberen zelf de mouwen op te stropen. Maar het kan ook via de gespecialiseerde hoveniers van Baron du Jardin. Hun jarenlange ervaring komt uitstekend van pas in deze aanlegfase.

Tuinaanleg door vakkundige hoveniers

Naast een professioneel tuinontwerp realiseert Baron du Jardin haar tuinen in samenwerking met diverse hoveniers binnen de regio, zodat deze in een relatief kort tijdbestek opgeleverd kunnen worden. Baron du Jardin realiseert allerlei soorten tuinen. Of het nu gaat om een:

  • Tuinoverkapping
  • Nieuwe vlonder
  • Aangelegd terras

Tuinaanleg met duurzame materialen

Baron du Jardin heeft de voorkeur voor het aanleggen van tuinen met duurzame verantwoorde materialen, producten en groen. Door alleen al de juiste keuze van beplanting komt een tuin pas echt tot leven met bijvoorbeeld diverse vlinders en bijen.